10 dies de presó per 60 euros de multa. L'insubmis a les penes-multa a la presó10 dies de presó per 60 euros de multa. L'insubmis a les penes-multa a la presó - SantsTV
 Reportatges 
Publica a Diaspora Web
05:52
10 dies de presó per 60 euros de multa. L'insubmis a les penes-multa a la presó


L'insubmís a les penes-multa d'Esplugues va ser detingut i portat a la comissaria de Nou de la Rambla i posteriorment a la comissaria de travessera de les Corts i més tard als jutjats.

Fa un mes es va decretar el seu ingrés a la presó per negar-se a pagar 60 euros de pena-multa per una falta de desobediència a l'autoritat.

El 26 de febrer el Jutjat d'Instrucció número u d'Esplugues de Llobregat va decretar l'ingrés a presó durant 10 dies d'un activista en defensa de Collserola per una falta de desobediència a l'autoritat. El veí d'Esplugues havia de presentar-se voluntàriament al Centre Penitenciari d'Homes de Barcelona, la presó Model, i en cas contrari seria posat en situació de cerca i captura policial, ordre que s'ha decretat la setmana del 6 d'abril. El membre de la Plataforma Popular contra el pla Caufec ha recolzat la campanya d'insubmissió a les penes-multa des de l'inici del procés judicial per l'acció en que va romandre juntament amb dos companys 3 dies penjat a 50 metres denunciant el projecte urbanístic a la muntanya de Collserola.

No al Pla Caufec

Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades per membres del col·lectiu, col·laboradores o amigues. Cada autor/a es responsabilitza de les seves obres. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv