Pachamama Crew feat Vandana Shiva - La semillaPachamama Crew feat Vandana Shiva - La semilla - SantsTV
 Música 
Publica a Diaspora Web
05:08
Pachamama Crew feat Vandana Shiva - La semilla


Les llavors, patrimoni de la humanitat, comencen a ser propietat de monopolis corporatius. Es venen llavors patentades, genèticament modificades perquè no tornin a germinar.

El que obliga els pagesos a comprar llavors cada any. Llavors dissenyades per necessitar més pesticides i fertilitzants elevant la producció a preus insostenibles.

A l'Índia els pagesos es veuen obligats a a vendre les seves terres pel seu endeutament amb les multinacionals. Més de 200.000 pagesos s'han suïcidat preses de la desesperació, molts prenent els propis fertilitzants que els venen les multinacionals.

L'essència es troba en la biodiversitat.

Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades per membres del col·lectiu, col·laboradores o amigues. Cada autor/a es responsabilitza de les seves obres. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv