Caracola - DikesíCaracola - Dikesí - SantsTV
 Música 
Publica a Diaspora Web
04:37
Caracola - Dikesí


Caracola neix a Barcelona, l'any 2004 i des d'aleshores s'alimenta de tangos, tanguillos, alguna buleria, rumbes afro-llatines, i altres ritmes que beuen de la tradició. Han anat evolucionant fins a un repertori més festiu on hi predomina la rumba catalana. Actuen en bars i locals de petit format de la ciutat de Barcelona.

La formació actual és: Sabela Simon, veu; Dani Moren, guitarra i veu; Marc Sahun, baix / contrabaix; Maria Escobedo, acordió / melòdica; Jep Pedrosa, percussió; Oriol Riera, percussió i Gorka Ortega, vents.

Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades per membres del col·lectiu, col·laboradores o amigues. Cada autor/a es responsabilitza de les seves obres. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv