La ciutat suplantadaLa ciutat suplantada - SantsTV
 Reportatges 
Publica a Diaspora Web
1:22:18
La ciutat suplantada


La ciutat suplantada es un exercici col·lectiu per tornar a anomenar i donar sentit a paraules que han perdut el seu significat, és un assaig polifònic que recòrre diferents espais de la ciutat amb algunes de les persones vinculades al projecte REpensar Barcelona_REcuperar la Ciutat.

Amb la participació de:
Manel Aisa, Joan Martínez Alier, Adolf Castaños, Antoni Castells, Manuel Delgado, Luís Andrés Edo, Raquel Fosalba, Eduard Masjuan, Bernat Muniesa, José Luís Oyón.

La Ciutat Suplantada és una producció de Sitesize i el Col·lectiu REpensar Barcelona. Actualment forma part del projecte 'La Comunitat Inconfessable' comissariat per Valentín Roma en motiu de Venezia-Catalunya 2009 en la 53a edició de la Biennal d'Art de Venècia.

Sitesize + col·lectiu REpensar Barcelona

SiteSize

Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades per membres del col·lectiu, col·laboradores o amigues. Cada autor/a es responsabilitza de les seves obres. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv