RadioChangoTV 3 novembre 2009RadioChangoTV 3 novembre 2009 - SantsTV
 Música 
Publica a Diaspora Web
43:20
RadioChangoTV 3 novembre 2009


Salutacions!

Des de Barcelona, un cop al mes RadioChango.com es llança a la televisió per transmetre a tota la galàxia l'actualitat social i musical.

Per a aquest programa us tenim preparat un bon assortiment!
Hem estat amb els membres de Barcelona postissa perquè ens parlin del projecte i del nou disc que acaben de publicar, Tonino Carotone ens ha rebut abans de la seva actuació a la Mercè de Barcelona, hem sotmès a les nostres preguntes de SPAM a la Kinky Beat, i us expliquem la tornada de SKA-P! Hem sortit a preguntar al carrer per saber on viatja la gent, i a més a més, us presentem una selecció de notícies i novetats musicals!

RadioChango

Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades per membres del col·lectiu, col·laboradores o amigues. Cada autor/a es responsabilitza de les seves obres. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv