[RadioChangoTV] 2 de desembre del 2009[RadioChangoTV] 2 de desembre del 2009 - SantsTV
 Música 
Publica a Diaspora Web
38:58
[RadioChangoTV] 2 de desembre del 2009


RadioChango TV tornà a emetre de nou el dimecres 2 de desembre del 2009

Aquest mes teniu la visita al Rainbow Warrior, RadioChango ha pujat al vaixell de Greenpeace per conèixer de prop els projectes d'aquesta ONG, Rubén de La Pegatina ens ha rebut a Montcada, i Costo Rico s'ha sotmès l'SPAM de RadioChango.

A més, ha sortit al carrer per preguntar com ens preparem per Nadal, i per descomptat, una bona selecció de notícies i novetats musicals!

Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades per membres del col·lectiu, col·laboradores o amigues. Cada autor/a es responsabilitza de les seves obres. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv