[RadioChangoTV] 7 gener 2010[RadioChangoTV] 7 gener 2010 - SantsTV
 Música 
Publica a Diaspora Web
54:00
[RadioChangoTV] 7 gener 2010


RadioChango TV torna a emetre de nou el proper Dijous 7 de Gener a les 21h!

Aquest mes hem visitat l'Ateneu Popular de Nou Barris, centre cultural públic on l'acció cultural i artística serveixen com a eina de transformació social, Jaleo Real ens ha rebut a pocs dies de la publicació del seu pròxim disc, la cridòria, i Amparo Sánchez a s'ha sotmès al SPAM de RadioChango.

A més, hem sortit al carrer per preguntar com portem això de la costa de gener, i per descomptat, tenim preparada una bona selecció de notícies i novetats musicals! i Atenció a les sorpreses en aquesta nova edició!

Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades per membres del col·lectiu, col·laboradores o amigues. Cada autor/a es responsabilitza de les seves obres. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv