Fecsa - Bailando a media luzFecsa - Bailando a media luz - SantsTV
 Notícies 
Publica a Diaspora Web
01:35
Fecsa - Bailando a media luz


Per això el dia 19 es van trobar un grup de veïns i veïnes per ballar a "media luz" (=mitja llum) i reivindicar el seu problema als mitjans.

Des del 15 de desembre del 2009, alguns veïns del Barri Gòtic de Barcelona venim patint cada dia baixades de llum de mínim una hora en què no podem endollar electrodomèstics (i alguns dels que els teníem endollats han petat). Molts dies hi ha fins a tres apagades i els ha hagut de més de 5 hores. L'únic accés que tenim a la "gran companyia Fecsa-Endesa" és trucar al seu telèfon d'avaries o al d'atenció al client, dos telèfons que no serveixen per a res. Un tècnic que es va trobar un veí, va explicar que hi havia una gran avaria que la companyia no estava disposada a solucionar i l'únic que feien és canviar fusibles quan es fonien .... És indignant!!

Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades per membres del col·lectiu, col·laboradores o amigues. Cada autor/a es responsabilitza de les seves obres. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv