Vergonya, Vergonya per a H&M! (Cas)Vergonya, Vergonya per a H&M! (Cas) - SantsTV
 Reportatges 
Publica a Diaspora Web
04:21
Vergonya, Vergonya per a H&M! (Cas)


Imatges d'una acció a França d'una campanya de boicot a H&M.

Explicació:
Shame, Shame on H & M!
Vergonya, vergonya per H & M!
Ens hem reunit aquí a H & M de Montparnasse, en el marc de la campanya BDS de França per denunciar el fet que H & M s'implanta a Jerusalem, a l'antic poble de Mahlah.
La campanya BDS de França denúncia totes les empreses franceses i multinacionals que inverteixen a Israel mentre que Israel contínua des de 1948 violant la llei internacional amb total impunitat.
H & M diu respectar el Pacte Mundial de l'ONU, i tot i així inverteix en països que no respecten els drets humans bàsics.
Seguint la crida dels palestins, demanem a H & M que deixi d'invertir a Israel, mentre Israel no respecti els drets humans.

Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades per membres del col·lectiu, col·laboradores o amigues. Cada autor/a es responsabilitza de les seves obres. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv