Samaranch elogia Franco (Cast)Samaranch elogia Franco (Cast) - SantsTV
 Reportatges 
Publica a Diaspora Web
02:34
Samaranch elogia Franco (Cast)


Samaranch devia tota la seva significació a la seva carrera com a falangista, franquista i trans-franquista (alguns en dirien post-franquista, d'això).

Samaranch va fer les declaracions que hi ha a l'àudio en funció del seu càrrec de president de la Diputació franquista de Barcelona, en una època de màxima repressió contra el moviment obrer, nacional i popular (1973 a 1977, anys especialment durs).

Samaranch era, a més, un corrupte que es va haver de retirar del capdavant del moviment olímpic per casos com l'escàndol de la seu olímpica de Salt Lake City. Un cas que ara ningú no sembla recordar.

Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades per membres del col·lectiu, col·laboradores o amigues. Cada autor/a es responsabilitza de les seves obres. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv