[Murcia] Brutalitat policíal en defensa d'un acte d'un partit feixista[Murcia] Brutalitat policíal en defensa d'un acte d'un partit feixista - SantsTV
 Reportatges 
Publica a Diaspora Web
05:12
[Murcia] Brutalitat policíal en defensa d'un acte d'un partit feixista


El vídeo va acompanyat d'aquest text:

Des de la Plataforma Antifeixista de Cartagena, es va denunciar la brutalitat policial, ja que han protegit a manifestants neonazis, armats amb pals, ganivets i navalles. La Policia Nacional ha carregat indiscriminadament contra joves que només mostraven el seu rebuig, massiu i unitari, contra el feixisme.

Després de les nombroses càrregues policials un parell de manifestants, van ser abordats i apallissats als voltants de La Mercè (Universitat de Múrcia) per la Policia Nacional i traslladat a comissaria. Se'ls imputa un delicte de desordres públics, quan la seva única acció ha estat repudiar al feixisme sense recórrer a la violència. Van ser posats en llibertat després de la pressió dels més de cent ciutadans que van anar a la comissaria en solidaritat amb els dos detinguts.

A més la policia a la primera càrrega agredir indiscriminadament a tothom qui es creuava, gent que ni tan sols sabien perquè els estaven colpejant. Aquesta actitud repressora de la policia nacional va carregar l'ambient i va fer que la jornada que havia estat convocada per manifestar pacíficament es convertís en una veritable batalla campal entre manifestants i policies, aquests últims per protegir neonazis armats.

+ info: PACT

Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades per membres del col·lectiu, col·laboradores o amigues. Cada autor/a es responsabilitza de les seves obres. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv