[RadiChangoTV] Final 1a Temporada - Juny 2010 (Cas)[RadiChangoTV] Final 1a Temporada - Juny 2010 (Cas) - SantsTV
 Reportatges 
Publica a Diaspora Web
41:05
[RadiChangoTV] Final 1a Temporada - Juny 2010 (Cas)


Salutacions changuits i changuites!
Benvinguts a la 8a edició de RadioChango TV! l'última emissió d'aquesta primera temporada televisiva!
Durant aquests vuit mesos hem tingut l'oportunitat d'apropar-nos a bona part dels artistes i les associacions que formen part de la comunitat RadioChango, i encara falten molts! Gràcies a tots per la vostra col.laboració!
Aquest mes RadioChango TV es desplaça a la sala Razzmataz de Barcelona de la mà de Rude, perquè ens parli del seu nou projecte: La Màquina, Chico Ocaña s'ha sotmès a les preguntes de SPAM, hem assistit al rodatge del nou videoclip de Rumba Taraumba i per descomptat tenim preparada una bona selecció de notícies i novetats musicals!

Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades per membres del col·lectiu, col·laboradores o amigues. Cada autor/a es responsabilitza de les seves obres. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv