La manta no és el meu somni (Cas)La manta no és el meu somni (Cas) - SantsTV
 Espectacles 
Publica a Diaspora Web
77:00
La manta no és el meu somni (Cas)


Diuen que la realitat supera la ficció, però si és el cas ambdues estan a la mateixa alçada perquè La manta no és el meu somni neix de l'experiència dels actors que la representen. El seu viatge fins a Espanya, l'alegria que dóna pas al desengany i la frustració, la seva lluita per sobreviure. Anys de vivències resumits en poc més de mitja hora.

El grup està format per immigrants de l'Associació Sense papers de Madrid que han creat La Inestable Companyia Kourel Africana, "es diuen la Inestable Companyia perquè cada dia (d'assaig) ens han detingut a algun", explica l'actriu Nathalie Seseña que ha dirigit l'obra. "Hem fet manifestacions, rodes de premsa ... Aquesta és una forma més de treure el que portem dins nostre i explicar com vivim", diu Abdoulaye, un dels protagonistes.

Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades per membres del col·lectiu, col·laboradores o amigues. Cada autor/a es responsabilitza de les seves obres. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv