[VilawebTV] La policia desallotja la Rimaia de Barcelona[VilawebTV] La policia desallotja la Rimaia de Barcelona - SantsTV
 Notícies 
Publica a Diaspora Descarrega
04:24
[VilawebTV] La policia desallotja la Rimaia de Barcelona


S'ha convocat una manifestació de protesta a les 20.30 al Mercat de Sant Antoni

Els Mossos d'Esquadra han desallotjat al matí el Centre Social Ocupat la Rimaia (vegeu el vídeo del desallotjament), situat al número 550 de la Gran Via de Barcelona. La policia ha començat el desallotjament a quarts de set de la matinada arran d'una ordre judicial i sense avisar les quatre persones que eren a l'edifici. A quarts d'onze hi ha hagut topades entre els concentrats que protestaven pel desallotjament i la policia, quan alguns ocupants han aconseguit tornar a entrar a l'edifici en un moment en què el cordó dels Mossos s'havia retirat. Les topades han causat ferits lleus i s'han detingut nou persones, que han estat traslladades a dependències policíaques.

Els membres de l'assemblea de la Rimaia han convocat una manifestació de protesta, avui mateix a les 20.30, al Mercat de Sant Antoni.

Aquest és el segon desallotjament de la Universitat Lliure la Rimaia, atès que el 12 de febrer passat va ser desallotjada la vella Rimaia del carrer de Casanova. El de la Gran Via és un edifici immens, que una trentena de joves mantenien com a centre social.

Notícia a Vilaweb

Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades per membres del col·lectiu, col·laboradores o amigues. Cada autor/a es responsabilitza de les seves obres. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv