[Barceloneta] El segle XX és pel barri[Barceloneta] El segle XX és pel barri - SantsTV
 Reportatges 
Publica a Diaspora Web
01:46
[Barceloneta] El segle XX és pel barri


Vídeo de promoció de la campanya per recuperar l'edifici de la cooperativa obrera popular segle XX al barri de La Barceloneta per aconseguir en allà un ateneu autogestionat per i del barri.

La Barceloneta té una manca d'espais socials molt greu. Això trenca tradicions, dificulta el desenvolupament del teixit social.
Alhora cada cop hi ha més inversions en infraestructures per la indústria del turisme. Aquí hi ha alguna cosa que no funciona...
Aconseguir que el segle XX torni a ser un edifici de i pels veïns del barri, un espai d'esbarjo, cultural, social, antagonista (com ho eran les cooperatives), un espai de tots.

Volem que l'Ajuntament compri l'edifici als actuals propietaris a "preu de cost", pel mateix diners que ho van comprar ells. I que es converteixi en un ateneu autogetionat pel barri.

Després de l'actual crisi no es pot permetre que l'Ajuntament premiï als que han estat especulant durant 16 anys.

Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades per membres del col·lectiu, col·laboradores o amigues. Cada autor/a es responsabilitza de les seves obres. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv