Conta'm un altre món (Cas)Conta'm un altre món (Cas) - SantsTV
 Reportatges 
Publica a Diaspora Web
43:32
Conta'm un altre món (Cas)


SINOPSI:
Que el món està 'potes en l'aire' ja ho sabem...
Quin altre món és possible...? Ho intentarem!
Diverses històries en les que els seus protagonistes ens conten com han obert camins alternatius per a transformar aquesta realitat mitjançant la proposta, creant alternatives locals amb criteris democràtics, ecològics i solidaris.

El que se suposa que és una utopía, avui forma el seu dia a dia. Això no és conte... És el món que portem dins.

Intervenen:
Cooperativa "Del Campo a Casa", Cooperativa "Rebelión en la Huerta", Central Piurana de Cafetaleros (CEPICAFE), Comisión de Comercio Justo de la Federación Aragonesa de Solidaridad, Grupo "La Veloz" Sociedad Cooperativa, Red de Economía Alternativa y Solidaria de Aragón (REAS), "El Esqueje" Cooperativa (Bar "Birosta"), Centro de Tiempo Libre "El Trébol", Centro de Rehabilitación Psicosocial "Parque Delicias", Asociación Financiación Solidaria i Cooperativa de Servicios Financieros COOP57 Aragón.

FITXA TÈCNICA:
Direcció: Susana Ortega Díaz
Coordinació i assessorament: José Manuel Fandos i Javier Estella Rabal.
Equip tècnic: Eva Esteban Pina, Charo de la Varga
Sánchez, Pedro Paredes Arpa, Lucas Rubio Albizu i Carlos Carvajal Polo.
Il·lustracions i diseny portada: David Núñez Carabantes.
Música: Emilio Perdices Villanueva. Tema final amb la letra i veu de Pepa i guitarra de Sergio Segura.
Narradora: Lourdes Azón Belarre.
Duració: 42 minuts.
Any: 2007-2008.

Realitzat en el II Curs de Documental Social. Centro Joaquín Roncal (Zaragoza) amb la colaboració de REAS Aragón i COOP 57 Aragón.

Licencia Creative Commons.

Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades per membres del col·lectiu, col·laboradores o amigues. Cada autor/a es responsabilitza de les seves obres. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv