No deixeu que els nens s'apropin a ellsNo deixeu que els nens s'apropin a ells - SantsTV
 Anuncis 
Publica a Diaspora Web
00:49
No deixeu que els nens s'apropin a ells


Una vergonya consentida per la societat que no exigeix que aquests pederastes protegits per l'Església siguin jutjats pels tribunals dels estats on resideixen perquè els sigui aplicada la justícia a la qual estem sotmesos la resta dels mortals.

A Espanya el nombre de denúncies és molt baix, no perquè no hi hagi casos, sinó perquè encara l'Església, que viu com un rei gràcies als rèdits del franquisme, exerceix encara un poder social.

No és un assumpte de l'Església sinó una responsabilitat de to*ts el no permetre aquests abominables abusos i que aquests quedin impunes.

Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades per membres del col·lectiu, col·laboradores o amigues. Cada autor/a es responsabilitza de les seves obres. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv