Homenatge a les víctimes de la vaga del 70 a GranadaHomenatge a les víctimes de la vaga del 70 a Granada - SantsTV
 Reportatges 
Publica a Diaspora Web
3:22
Homenatge a les víctimes de la vaga del 70 a Granada


El 21 de juliol de 1970 va tenir lloc a Granada l'anomenada Vaga del 70, en què els professionals del sector de la construcció reivindicaven una sèrie de drets com el salari mínim i la jornada laboral de 8h. El moviment, absolutament pacífic va acabar amb un balanç desolador: centenars de ferits i 3 obrers morts pels trets de la policia, Manuel, Cristobal i Antonio.

La Vaga del 70 va ser denominada com "l'últim espeternec del franquisme" i va suposar el començament del moviment obrer espanyol postfranquista.

QUE NINGÚ OBLIDI EL QUE VA PASSAR FA 40 ANYS A GRANADA.

Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades per membres del col·lectiu, col·laboradores o amigues. Cada autor/a es responsabilitza de les seves obres. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv