ENDEUTATS, sobre la teranyinaENDEUTATS, sobre la teranyina - SantsTV
 Reportatges 
Publica a Diaspora Web
64:20
ENDEUTATS, sobre la teranyina


A través de quatre famílies de diferent renda i procedència descobrim de quina manera el sobreendeutament afecta les seves vides. Com a contrapunt a aquests drames personals, especialistes de diferents àmbits (economistes, advocats, psicòlegs, sociòlegs, jutges i altres experts) analitzen els factors econòmics, socials i culturals que ens han portat a aquesta situació, posant de manifest les vies legals, polítiques i socials que tenim o ens calen per afrontar aquest problema.

Es el retrat de quatre realitats, però també la història de molta gent. El documental aspira a generar un debat sobre l'endeutament i el consum, les conseqüències socials dels quals, ens afecten cada dia més.

Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades per membres del col·lectiu, col·laboradores o amigues. Cada autor/a es responsabilitza de les seves obres. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv