Campamento Nahr Al-Bared: Punts de control i més (2010)Campamento Nahr Al-Bared: Punts de control i més (2010) - SantsTV
 Reportatges 
Publica a Diaspora Descarrega
29:06
Campamento Nahr Al-Bared: Punts de control i més (2010)


El camp de refugiats Nahr al-Bared encara no s'ha recuperat de la devastadora guerra que el va destruir el 2007. l'exèrcit libanès controla estrictament el camp de refugiats i els 20.000 desplaçats palestins que han tornat fins ara. el setge de l'exèrcit obstaculitza greument la recuperació econòmica del camp de refugiats, l'accés està restringit i l'àrea ha estat declarada zona militar. un estudi recent va revelar que el 98 per cent dels propietaris de negocis a Nahr al-Bared consideren que la presència militar i les mesures imposades representen una dificultat, mentre que l'exèrcit justifica la seva presència com a necessària per conservar la pau de la gent.

aquest vídeo de 30 minuts documenta les conseqüències del setge que pateix Nahr al-Bared. els comerciants i artesans narren els problemes específics que això els ha causat. el director del projecte UNRWA (agència de l'ONU per als refugiats de Palestina), un dels coordinadors de projectes de PAWLO (lliga de dones àrab-palestines), el president del comitè de comerciants de Nahr al-Bared i un investigador donen els seus opinions i reflexions sobre aquest tema.

el col.lectiu autònom 'a-films' ha documentat els esdeveniments en Nahr al-Bared durant els últims dos anys i mig. ha publicat diversos informes i ha produït prop d'una dotzena de curts.

Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades per membres del col·lectiu, col·laboradores o amigues. Cada autor/a es responsabilitza de les seves obres. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv