EU Libre - FuertesEU Libre - Fuertes - SantsTV
 Música 
Publica a Diaspora Web
3:42
EU Libre - Fuertes


Perquè el millor homenatge és continuar la lluita.
Perquè no hem oblidat el que va passar.
I perquè aquí no es rendeix ningú, presentem aquest videoclip com a homenatge a la memòria de Carlos Palomino ia totes les víctimes del feixisme.

Aquest tema gravat al CSO La Traba, produït per Yadrat i en el qual han col.laborat els companys de la Plataforma amb la cessió d'imatges i Mavi, la mare de Carlos Palomino, ha estat creat per a recordar els crims comesos i donar suport amb la seva difusió a l'Associació de víctimes del racisme, el feixisme i l'homofòbia, fundada per Mavi, després de l'assassinat del seu fill.

La cançó "Fuertes" es troba dins de l'àlbum VOX POPVLI, el segon disc de música benèfica d'Europa Lliure.

Seguirem lluitant fins que cremi l'últim vestigi del feixisme.

EU Libre

Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades per membres del col·lectiu, col·laboradores o amigues. Cada autor/a es responsabilitza de les seves obres. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv