[Portugal] Precários Inflexíveis envaeixen un Call Centerper convocar a Vaga General[Portugal] Precários Inflexíveis envaeixen un Call Centerper convocar a Vaga General - SantsTV
 Notícies 
Publica a Diaspora Web
1:55
[Portugal] Precários Inflexíveis envaeixen un Call Centerper convocar a Vaga General


En el camí a la vaga general, i Precários Inflexíveis han envaït el Centre de Trucades d'una institució bancària gran cridant a la mobilització dels treballadors de 24 de novembre.

Si al Call Center es guanya 2,75 € per hora, sabem que els guanys del banc de Ricardo Salgado van ser de l'ordre de 405 milions d'euros!

Els treballadors precaris fa molt temps que coneixen l'austeritat i el xantatge de la desocupació. Aquestes mesures d'austeritat estan equivocades perquè estan en contra de les nostres vides i per no penalitzar a aquells que ens va posar en aquest forat. Per tant fem una crida a tots a participar en la vaga general, perquè només així, junts i mobilitzats, podem aturar l'austeritat i exigir als que regeixen les responsabilitats que li demana que van crear la crisi.

Precari*s és el que volen. Rebels és com ens tenen!
Tots i totes a la Vaga General!

+ info: http://www.precariosinflexiveis.org

Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades per membres del col·lectiu, col·laboradores o amigues. Cada autor/a es responsabilitza de les seves obres. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv