[Portugal] Precários Inflexíveis envaeixen un Call Centerper convocar a Vaga General[Portugal] Precários Inflexíveis envaeixen un Call Centerper convocar a Vaga General - SantsTV
 Notícies 
Publica a Diaspora Web
1:55
[Portugal] Precários Inflexíveis envaeixen un Call Centerper convocar a Vaga General


En el camí a la vaga general, i Precários Inflexíveis han envaït el Centre de Trucades d'una institució bancària gran cridant a la mobilització dels treballadors de 24 de novembre.

Si al Call Center es guanya 2,75 per hora, sabem que els guanys del banc de Ricardo Salgado van ser de l'ordre de 405 milions d'euros!

Els treballadors precaris fa molt temps que coneixen l'austeritat i el xantatge de la desocupació. Aquestes mesures d'austeritat estan equivocades perquè estan en contra de les nostres vides i per no penalitzar a aquells que ens va posar en aquest forat. Per tant fem una crida a tots a participar en la vaga general, perquè només així, junts i mobilitzats, podem aturar l'austeritat i exigir als que regeixen les responsabilitats que li demana que van crear la crisi.

Precari*s és el que volen. Rebels és com ens tenen!
Tots i totes a la Vaga General!

+ info: http://www.precariosinflexiveis.org

 El Temps 
Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades per membres del col·lectiu, col·laboradores o amigues. Cada autor/a es responsabilitza de les seves obres. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv