[Bilbo] Dos detinguts en una protesta de suport al Sàhara[Bilbo] Dos detinguts en una protesta de suport al Sàhara - SantsTV
 Notícies 
Publica a Diaspora Web
0:33
[Bilbo] Dos detinguts en una protesta de suport al Sàhara


Segons fonts d'Interior, els agents antiavalots han intervingut quan diversos ciutadans marroquins han estat increpats pels manifestants i s'ha produït un "enfrontament físic".

Posteriorment, i davant la persistència dels manifestants que es resistien a dissoldre la protesta, els ertzaines han realitzat una altra càrrega als voltants de la plaça Moyúa, després de les quals han finalitzat els incidents.

La delegada del Front Polisario al País Basc, Fàtima Mohammad Salem, ha explicat en declaracions als periodistes durant la protesta que els sahrauís estan "indignats amb la massacre" que el Marroc "ha comès" al campament de Gdeim Iziko.

Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades per membres del col·lectiu, col·laboradores o amigues. Cada autor/a es responsabilitza de les seves obres. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv