Rumb a Gaza (Cas)Rumb a Gaza (Cas) - SantsTV
 Anuncis 
Publica a Diaspora Web
0:21
Rumb a Gaza (Cas)


Rumbo a Gaza és una iniciativa que neix de la societat civil i que té com a objectius principals trencar el bloqueig de Gaza i conscienciar a la comunitat internacional sobre la precària situació en la que viu la població palestina resident a la Franja.
Per aquest motiu els centenars de persones que col·laboren amb Rumbo a Gaza s'han marcat l'objectiu d'aconseguir 2 vaixells. Es preveu que un sigui de càrrega i s'utilitzi per a transportar 2.000 tones d'ajuda humanitària a Gaza que s'entregarien a la UNRWA per a que gestioni, si accepta ser l'entitat receptora de la càrrega, la seva distribució. L'altre vaixell es pretén que albergui a 200 persones representatives de la societat tant actors, como escriptors, músics, sindicalistes, activistes socials i periodistes.
La sortida dels dos vaixells està prevista per a la primavera del 2011 conjuntament amb la resta d'embarcacions, que de moment es creu que doblarà el número de flotilles, formant la Flotilla de la Llibertat II.

+ info: Rumb a Gaza

Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades per membres del col·lectiu, col·laboradores o amigues. Cada autor/a es responsabilitza de les seves obres. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv