La Tuerka - 01x01 La Visita del Papa (Cas)La Tuerka - 01x01 La Visita del Papa (Cas) - SantsTV
 Reportatges 
Publica a Diaspora Web
50:00
La Tuerka - 01x01 La Visita del Papa (Cas)


Presenta:
Pablo Iglesias Turrión
(Professor de Ciència Política de la UCM)

Amb:
Leo Bassi (actor i director de teatre), Ramón Cotarelo (catedràtic de Ciència Política de la UNED), Alberto Hidalgo (membre de RQTR; associació de gais, lesbianes i trans de la UCM) i una representant d'Europa Laica.

La ciutat el nostre camp de batalla:
Ramón Espinar (estudiant de doctorat) visitarà diverses esglésies del barri de Salamanca i Carmen Aldama (estudiant de Ciències Polítiques) visitarà el barri de Chueca.

Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades per membres del col·lectiu, col·laboradores o amigues. Cada autor/a es responsabilitza de les seves obres. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv