Propera parada, Huelva (Cas)Propera parada, Huelva (Cas) - SantsTV
 Notícies 
Publica a Diaspora Web
27:49
Propera parada, Huelva (Cas)


Arriba la campanya de la recollida de la maduixa a Huelva. Amb la crisi, es calcula que uns 1.500 immigrants sense papers no van trobar treball l'última temporada. Clotaire, Ibrahim i Adama són tres d'ells.
Des de la seva campament de barraques, veuen passar les 300.000 tones de maduixes que es venen als supermercats de tot Europa. Clotaire, Ibrahim i Adama no guanyen res, amb prou feines poden sobreviure. Ja pensen en la seva pròxima parada. La història del nomadisme del segle XXI. "Quan ens necessiten ens diuen emigrants, i quan ja els hem recollit la collita, som vagabunds i hem de marxar".

Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades per membres del col·lectiu, col·laboradores o amigues. Cada autor/a es responsabilitza de les seves obres. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv