La Garriga Is Playing For Change Too ( Somewhere Over The Rainbow)La Garriga Is Playing For Change Too ( Somewhere Over The Rainbow) - SantsTV
 Música 
Publica a Diaspora Web
5:54
La Garriga Is Playing For Change Too ( Somewhere Over The Rainbow)


La Garriga Is Playing For Change Too no pretén copiar el
iniciativa de l'organització "Playing For Change", és només un homenatge
fet amb tots els recursos que tenim. Només volem donar suport aquestes idees i parlar amb el llenguatge universal que qualsevol entén: la música.
La Garriga és un petit poble a 35 km de Barcelona (Catalunya). Potser no tenim catedrals extraordinàries o fonts o grans edificis de negocis, però tenim gent extraordinària, aquest video és una prova poc d'ell. Que ho gaudeixin!
També li recomanem visitar "Playing For Change" pàgina web que és impressionant tot el que pot fer la música per a la gent.

Playing For Change

Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades per membres del col·lectiu, col·laboradores o amigues. Cada autor/a es responsabilitza de les seves obres. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv