David contra Goliat (Jose Luis Burgos)David contra Goliat (Jose Luis Burgos) - SantsTV
 Reportatges 
Publica a Diaspora Web
10:00
David contra Goliat (Jose Luis Burgos)


David contra Goliat

Dedicat a Jose Luis, Elisabet, Laura y Marc.

Després de 16 dies de vaga de fam davant de la seu del Banc de Santander en el Passeig de Gracia en Barcelona, José Luis Burgos va rebre la noticia, de dos executius del Banc, de que es suspèn la subhasta que estava prevista pel dia 15 de desembre, en els Jutjats de Manresa.

Gràcies a totes les personades conscienciades amb la seva causa, gràcies per la vostra solidaritat, art, ciència i dedicació.

La veritable força d'un guerrer no resideix en la seva espasa, si no en el guerrer amb el que combat.

Fotografia, só & edició: Miguel Figuerola

17 de desembre del 2010 BCN

Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades per membres del col·lectiu, col·laboradores o amigues. Cada autor/a es responsabilitza de les seves obres. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv