A judici pel Forat de la VergonyaA judici pel Forat de la Vergonya - SantsTV
 Reportatges 
Publica a Diaspora Web
3:00
A judici pel Forat de la Vergonya


Petita peça que presenta el cas de Jonatan Ivorra, veí de l'Eixample i militant dels moviments socials, que participà l'Octubre de 2006 en una manifestació contra de l'especulació i en defensa de l'espai conegut com el Forat de la Vergonya, al barri de la Ribera de Ciutat Vella. 8 dies després fou detingut pels Mossos d'Esquadra, que l'acusaren d'haver participat en els aldarulls posteriors a la manifestació. El fiscal demana penes de gairebé 8 anys de presó per a Ivorra.
Arran de la detenció es creà un grup de suport per defensar la innocència d'en Jona i denunciar el caire polític de la detenció.

Aquest treball ha estat realitzat per Carlos Carvajal, Andrés G-Nandín i Lídia Quiles, estudiants de 2n cicle de Periodisme a la UPF.

Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades per membres del col·lectiu, col·laboradores o amigues. Cada autor/a es responsabilitza de les seves obres. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv