Actors i cantants amb la II Flotilla de la libertatActors i cantants amb la II Flotilla de la libertat - SantsTV
 Reportatges 
Publica a Diaspora Web
2:24
Actors i cantants amb la II Flotilla de la libertat


Un vídeo en el qual participen diversos actors i cantants de l'Estat espanyol dóna suport a la II Flotilla de la Llibertat que partirà a la primavera a Gaza. L'objectiu de la campanya en la qual participen actors, cantants i activistes del món de la cultura és denunciar la complicitat comunitat internacional amb la imposició del bloqueig d'Israel al poble palestí. Segons van anunciar en roda de premsa Laura Arau i Manuel Tapial, integrants de la flotilla, de l'Estat espanyol sortiran dos vaixells, un de càrrega amb aliments bàsics i medecines, entre altres, i un altre vaixell de passatgers que es dirigiran de nou a Gaza. En aquesta segona Flotilla de la Llibertat internacional, participaran gairebé el doble de vaixells que l'any anterior i s'involucraran molts més activistes de més països que el 2010. El vídeo que han gravat els actors i cantants dóna suport a la lluita del poble palestí i dóna suport a la campanya per trencar el bloqueig.

Més informació:

Entrevista a Vangelis PISSIAS, integrant de dues flotilles Rumb a Gaza: "El final del bloqueig contra el poble palestí no és lluny"

Israel segueix asfixiant a Gaza després d'anunciar un 'alleugeriment' del bloqueig

Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades per membres del col·lectiu, col·laboradores o amigues. Cada autor/a es responsabilitza de les seves obres. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv