La història dels electrodomèstics (VOAngSCas)La història dels electrodomèstics (VOAngSCas) - SantsTV
 Reportatges 
Publica a Diaspora Web
7:47
La història dels electrodomèstics (VOAngSCas)


La història de l'electrònica, l'alliberament de dimarts 9 novembre, empra l'estil d'Història de les Coses d'explorar el dany a la revolució d'alta tecnologia de garantia dels 25 milions de tones de deixalles elèctrics i electrònics i el compte, els treballadors intoxicats i un públic queda amb el projecte de llei. Amfitrió Annie Leonard porta els espectadors de les mines i fàbriques en les que els nostres gadgets comencen a les botigues de reciclatge horrible pati del darrere a la Xina, on molts acaben. La pel·lícula acaba amb una crida a "Race to the Top" de color verd on els dissenyadors competeixen per fer de llarga durada, els productes lliures de tòxics que són totalment i fàcilment reciclable.

El soci de la producció de la pel·lícula de l'electrònica és la Electronics Takeback Coalition, que promou el disseny ecològic i reciclatge responsable en la indústria electrònica.

 El Temps 
Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades per membres del col·lectiu, col·laboradores o amigues. Cada autor/a es responsabilitza de les seves obres. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv