Mujeres pa'lante (Cas)Mujeres pa'lante (Cas) - SantsTV
 Reportatges 
Publica a Diaspora Web
16:30
Mujeres pa'lante (Cas)


L'any 2007 el col·lectiu Maloka va crear Mujeres Pa'lante. Moltes dones han participat en aquest projecte, que ofereix suport psicològic i jurídic i impulsa una xarxa de suport per millorar la seva inclusió social.

Diverses dones utilitzen l'espai que el projecte Mujeres Pa'lante porta a terme a l'Hotel d'Entitats de L'Hospitalet de Llobregat i a la seu que la Federació d'Entitats Llatinoamericanes té a Barcelona. La majoria d'elles són immigrants que han trobat en aquesta iniciativa un suport per resoldre els seus dubtes, seguir endavant amb el seu projecte de migració i entendre més fàcilment com funciona la societat d'acollida sense perdre les seves tradicions.

Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades per membres del col·lectiu, col·laboradores o amigues. Cada autor/a es responsabilitza de les seves obres. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv