Mujeres pa'lante (Cas)Mujeres pa'lante (Cas) - SantsTV
 Reportatges 
Publica a Diaspora Web
16:30
Mujeres pa'lante (Cas)


L'any 2007 el col·lectiu Maloka va crear Mujeres Pa'lante. Moltes dones han participat en aquest projecte, que ofereix suport psicològic i jurídic i impulsa una xarxa de suport per millorar la seva inclusió social.

Diverses dones utilitzen l'espai que el projecte Mujeres Pa'lante porta a terme a l'Hotel d'Entitats de L'Hospitalet de Llobregat i a la seu que la Federació d'Entitats Llatinoamericanes té a Barcelona. La majoria d'elles són immigrants que han trobat en aquesta iniciativa un suport per resoldre els seus dubtes, seguir endavant amb el seu projecte de migració i entendre més fàcilment com funciona la societat d'acollida sense perdre les seves tradicions.

 El Temps 
Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades per membres del col·lectiu, col·laboradores o amigues. Cada autor/a es responsabilitza de les seves obres. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv