La doble cara de la moneda (VOFraSCas)La doble cara de la moneda (VOFraSCas) - SantsTV
 Reportatges 
Publica a Diaspora Web
53:59
La doble cara de la moneda (VOFraSCas)


"La doble cara de la moneda"
Durada: 54 minuts.
Direcció: Jerôme Polidor-Vincent Gaillard.

Els diners s'han convertit en el valor més important de les nostres societats. Els individus, sempre estan a la seva recerca, com si es tractés d'una droga, amb pànic a que els falti. Molts estan disposats a fer el que sigui per aconseguir-lo i tant i fa els mitjans.

Des de finals del segle passat, alguns ciutadans, en diferents llocs del món, han posat en marxa sistemes d'intercanvi complementaris. La moneda es converteix en una eina social, al servei de l'home. El Chiemgauer alemany, el Banc de temps anglès i els Sistemes d'Intercanvis Locals francesos, són exemples concrets que la moneda pot arribar a ser un tema de debat en la societat occidental.

Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades per membres del col·lectiu, col·laboradores o amigues. Cada autor/a es responsabilitza de les seves obres. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv