Tancament de YamahaTancament de Yamaha - SantsTV
 Espectacles 
Publica a Diaspora Web
4:13
Tancament de Yamaha


El vídeo de l'usuari TheSindicalistas diu:

Els 16 membres de la representació legal dels treballadors (comitè d'empresa i secció sindical) reivindiquen la seva negativa al tancament de Yamaha Motor Espanya versionant una cançó dels Beatles a manera de rumba catalana la qual ells mateixos interpreten.

Deixa el teu comentari i dóna suport a NO AL TANCAMENT de YAMAHA MOTOR ESPAÑA.

Que 4 abogaditos de pacotilla (Beker & McKenzie) no deixin a sobre unes 25.000 famílies a l'atur (personal yamaha + proveïdores) a canvi dels seus interessos personals (Alex Valls, Eri Nemoto, conseller Mena, Rafael Gusi .....)

Que CiU defensi el "canvi" que anuncia Artur Mas.

Vídeo

Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades per membres del col·lectiu, col·laboradores o amigues. Cada autor/a es responsabilitza de les seves obres. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv