La caça de Gollum (VOAngSCat)La caça de Gollum (VOAngSCat) - SantsTV
 Cinema 
Publica a Diaspora Descarrega
38:11
La caça de Gollum (VOAngSCat)


'The Hunt For Gollum' és un film, fet per un grup de seguidors de Tolkien, es pot veure de franc a internet i es situa entre 'El Hòbbit' i 'El Senyor dels Anells'. Rodat amb poc pressupost, però els resultats són espectaculars.

'The Hunt for Gollum' és un nou film ambientat en el món de JRR Tolkien. Fet per un grup de seguidors d'aquest escriptor britànic i un jove cineasta, es pot veure de franc per internet. Dura uns quaranta minuts, es pot contemplar a pantalla completa i s'acosta a la imatge de les grans produccions. Se situa entre les històries de 'El Senyor dels Anells', que ja s'ha portat al cinema, i 'El Hòbbit' que preparen Peter Jackson i Guillermo del Toro.

'The Hunt For Gollum' s'ha rodat amb un pressupost molt més reduït que no pas les superproduccions de Hollywood: encara no tres mil lliures esterlines. Chris Bouchard, el director, espera fer-se conèixer amb aquest film, que ha dut a terme amb l'ajuda de desenes de voluntaris. De moment, ja l'ha presentat al festival de ciència ficció Sci-Fi-London. Tot i que no pagaven els actors, diu que van tenir centenars de sol·licitants que volien fer-hi algun paper.

L'argument arrenca dels apèndixs de 'El Senyor dels Anells', en què Tolkien relata per sobre la persecució del Gòl·lum per Àragorn després del robatori de l'anell únic. El film, rodat a les muntanyes de Gal·les del Nord, desenvolupa aquesta persecució, en què Àragorn ha de plantar cara als escamots d'orcs de Mòrdor que també cerquen el Gòl·lum.

Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades per membres del col·lectiu, col·laboradores o amigues. Cada autor/a es responsabilitza de les seves obres. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv