U.E. Sants 4 - U.E. Rapitenca 3U.E. Sants 4 - U.E. Rapitenca 3 - SantsTV
 Notícies 
Publica a Diaspora Web
3:23
U.E. Sants 4 - U.E. Rapitenca 3


El partit
U.E. Sants 4
U.E. Rapitenca 3

Complex esportiu La bàscula (20/03/2011 12:00)
Lliga Primera Catalana, Jornada 28

Diuen que el futbol es un estat d'ànim, i el Sants i la Rapitenca ho van demostrar. Els que portem temps veient jugar el Sants, sabem que tenen mes futbol que per estar a la zona baixa de la taula, però amb uns pocs dies amb nou entrenador no explica fer tres gols en quinze minuts, sinó es per un canvi d'ànims. Cano en el minut sis, Hamza en el nou i Escabrós en el setze deixaven el partit decidit. La Rapitenca només podia fer dos coses o esperar la fi del partit o atacar, i va decidir atacar. Llavors va arribar el primer canvi d'ànim de la Rapitenca, ja que sis minuts mes tard del 3 a 0 Teixidó va fer un gran gol de falta. Això va fer que busquessin insistentment la porteria de Carulla, mentre el Sants deixava fer. Així en el minut trenta-sis Parra marcava el 3 a 2.
La segona part començava igual que acabava la primera, quan en el minut cinquanta-tres Teixidó va ser expulsat per una segona groga, per una falta innecessària a prop de l'àrea del Sants. L'ànim dels santsenc va canviar perquè ja només els hi calia matar el partit, ja que ara jugarien amb un mes. Però un parell de minuts mes tard Parra va fer el empat a tres, un altre cop a pilota aturada. Això va fer convèncer els de la Rapitenca que podien guanyar i els del Sants que havien de fer un gol per no perdre el que tenien guanyat. El partit va ser d'anada i tornada, i en cap moment es va notar que la Rapitenca jugués amb un menys, fins que en el minut vuitanta-nou una gran jugada de Fabregat va acabar fent el 4 a 3 final. Tot i això la Rapitenca encara va tindre una última oportunitat en la que es va assenyalar fora de joc, que hagués acabat sent l'empat a quatre.

Titulars
U.E. Sants: Carulla, Escabrós, Rangel (Fabregat 64'), Manu, Vergés, Xavi Pascual, Cano, Fran (Peque 62'), Ismael (Edu 74'), Ivi, Hamza.
U.E. Rapitenca: Raúl Jiménez, Cano, Manolo, Mario, Pere, Jorge (Hugo 15'), Palanca (Parés 72'), Edgar, Parra, Teixidó, Callariza (Joab 68').

Col·legiats
Ana Zardaín López. Didac Molina Peig, Albert Casas Podadera
T.G.: Ismael. Pere, Palanca, Teixidó 2(53')
T.V.:..

Incidències
Min. 6: 1-0 Gol de Cano.
Min. 9: 2-0 Gol de Hamza.
Min. 15: Entra Hugo per Jorge.
Min. 16: 3-0 Gol de Escabrós.
Min. 22: 3-1 Gol de Teixidó.
Min. 36: 3-2 Gol de Parra.
Min. 55: 3-3 Gol de Parra.
Min. 64: Entra Fabregat per Ragel.
Min. 62: Entra Peque per Fran.
Min. 68: Entra Joab per Callariza.
Min. 72: Entra Parés per Palanca.
Min. 74: Entra Edu per Ismael.
Min. 89: 4-3 Gol de Fabregat.

Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades per membres del col·lectiu, col·laboradores o amigues. Cada autor/a es responsabilitza de les seves obres. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv