El nen nuclear té mal de panxa (VOJapSCas)El nen nuclear té mal de panxa (VOJapSCas) - SantsTV
 Infantil 
Publica a Diaspora Web
4:38
El nen nuclear té mal de panxa (VOJapSCas)


El vídeo original està fet per onaradaijobu
Traduccion por Nikkei Youth Network

Aquest vídeo va ser fet per informar els nens sobre el problema de les plantes nuclears que estan afectant Japó. De cap manera té l'objectiu de burlar-se de la situació, i si veuen el vídeo fins al final, es donaran compte de l'important que és aquest vídeo.

És un vídeo fet pel creador de mèdies artístics, Kazuhiko Hachiya, i animadors anònims.

Permet entendre en una forma simple el que està passant i esperem que s'ho puguin enviar a les persones que estan espantats i que no entenen bé aquest problema.

Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades per membres del col·lectiu, col·laboradores o amigues. Cada autor/a es responsabilitza de les seves obres. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv