[TV3] Entrevista a Víctor Alvargonzález[TV3] Entrevista a Víctor Alvargonzález - SantsTV
 Reportatges 
Publica a Diaspora Web
8:46
[TV3] Entrevista a Víctor Alvargonzález


Parlarem de l'actualitat dels mercats financers i de la reforma de les caixes amb el fundador i director general de l'assessoria PROFIM.

Victor Alvargonzález explica la seva posició respecte el FROB (Fons de Reestructuració Ordenada Bancària), que ell considera que en realitat és de rescate de polítics amb cadàvers a l'armari, doncs molts antics polítics sustenten avui en dia alts càrrecs en aquestes entitats.


 El Temps 
Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades per membres del col·lectiu, col·laboradores o amigues. Cada autor/a es responsabilitza de les seves obres. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv