Copieu, maleïts! (Cas)Copieu, maleïts! (Cas) - SantsTV
 Reportatges 
Publica a Diaspora Descarrega
58:26
Copieu, maleïts! (Cas)


Què és la propietat intel·lectual? I el copyright? Fins a quin punt es pot tenir una idea? Quins drets emanen d'aquesta propietat reconeguda àmpliament per la llei des dels temps de la revolució industrial?

La llei és clara respecte d'això i al seu abric, des de fa dècades, han proliferat les anomenades entitats de gestió de drets com SGAE, CEDRO, VEGAP, etc. que en teoria es dediquen a protegir els drets dels autors. No obstant això, des de fa alguns anys i especialment des de la irrupció massiva de la societat de la informació, el sistema s'està qüestionant constantment. Fins a quin punt pot ser un delicte copiar? No copiem tots constantment quan pensem?

Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades per membres del col·lectiu, col·laboradores o amigues. Cada autor/a es responsabilitza de les seves obres. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv