Copieu, maleïts! (Cas)Copieu, maleïts! (Cas) - SantsTV
 Reportatges 
Publica a Diaspora Descarrega
58:26
Copieu, maleïts! (Cas)


Què és la propietat intel·lectual? I el copyright? Fins a quin punt es pot tenir una idea? Quins drets emanen d'aquesta propietat reconeguda àmpliament per la llei des dels temps de la revolució industrial?

La llei és clara respecte d'això i al seu abric, des de fa dècades, han proliferat les anomenades entitats de gestió de drets com SGAE, CEDRO, VEGAP, etc. que en teoria es dediquen a protegir els drets dels autors. No obstant això, des de fa alguns anys i especialment des de la irrupció massiva de la societat de la informació, el sistema s'està qüestionant constantment. Fins a quin punt pot ser un delicte copiar? No copiem tots constantment quan pensem?

 El Temps 
Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades per membres del col·lectiu, col·laboradores o amigues. Cada autor/a es responsabilitza de les seves obres. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv