UE Sants 1 - CP San Cristóbal 0UE Sants 1 - CP San Cristóbal 0 - SantsTV
 Notícies 
Publica a Diaspora Web
2:00
UE Sants 1 - CP San Cristóbal 0


El partit
U.E. Sants 1
C.P. San Cristóbal 0
Complex esportiu La bàscula (17/04/2011 17:30)
Lliga Primera Catalana, Jornada 32
Un partit sense historia peró amb un resultat molt positiu per el Sants, que amb aquest partit encadena cinc partits seguits puntuant, tres de ells guanyats.
El partit va ser intens pero sense que cap dels dos equips crees molt de perill a la porteria contraria. El mes destacable de la primera part va ser la lesió de Ismael al minut nou de manera fortuita al xocar amb un contrari, i el gol de Hamza en el minut 26 amb una bona pasada de Edu Allaume.
La segona part va continuar amb la mateixa tónica, pero sense cap gol. En el minut 68, Xavi Pascual també va sortir tocat.
El positiu del partit son els tres punts que fa que a falta de sis jornades el Sants ocupi la 14ª posició. El Poble Sec esta matemàticament descendit. El Blanes que ocupa l'altre plaça de descens esta a deu punts del Sants, cinc posicions per sota.
Titulars
U.E. Sants: Carulla, Fabregat, Escabrós, Rangel, Manu, Edu Soler, Cano, Xavi Pascual (Gala 68'), Ismael (Marcos González 9'), Edu Allaume (Fran 80'), Hamza.

C.P. San Cristóbal: Edgar, Santolaya, Jordi Hernández (Oliver 87'), Osuna, Arnau, Cristian (Ibai 74'), Chema, Arjona, Dame, David (Reyes 56'), Lordan.
Col·legiats
David Bertrian Moreno. Marcelino Asensio Lahuerta, Óscar Gómez Masegosa.

T.G.: Carulla, Escabros. Santolaya, Osuna, Chema, Lordan.
T.V.:..
Incidències
Min. 9: Entra Marcos González per Ismael.
Min. 26: 1-0 Gol de Hamza.
Min. 56: Entra Reyes per David.
Min. 68: Entra Gala per Xavi Pascual.
Min. 74: Entra Ibai per Cristian.
Min. 80: Entra Fran per Edu Allaume.
Min. 87: Entra Oliver per Jordi Hernández.

Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades per membres del col·lectiu, col·laboradores o amigues. Cada autor/a es responsabilitza de les seves obres. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv