Segona xoriçada popular de Casc AnticSegona xoriçada popular de Casc Antic - SantsTV
 Notícies 
Publica a Diaspora Web
01:45
Segona xoriçada popular de Casc Antic


El passat 30 d'abril del 2011, va tenir lloc la segona xoriçada popular organitzada per l'Associació de Veïns de Casc Antic. La reivindicació:

"Acte festiu i reivindicatiu: l'Hotel del Palau s'ha aturat gràcies a la lluita veïnal però hem d'estar atents de l'anul·lació definitiva i la recuperació de l'espai docent perdut i fer un equipament vinculat a la docència i/o la música.
CAP HOTEL: VOLEM UN EQUIPAMENT"

Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades per membres del col·lectiu, col·laboradores o amigues. Cada autor/a es responsabilitza de les seves obres. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv