U.E. Sants 4 - U.E. Tàrrega 1 (29/05/2011)U.E. Sants 4 - U.E. Tàrrega 1 (29/05/2011) - SantsTV
 Notícies 
Publica a Diaspora Web
03:01
U.E. Sants 4 - U.E. Tàrrega 1 (29/05/2011)


U.E. Sants 4U.E. Tàrrega 1
Complex esportiu La bàscula (29/05/2011 18:00)
Lliga Primera Catalana, Jornada 35
On estaba aquest Sants la setmana pasada? Va tornar apareixer aquell equip que em vist i que sabem els santsencs que es l'equip jugant com sap. Potser no un equip capdavanter, però si un de mitja taula i, segur, no un que s'ha de jugar la permanencia en la penúltima jornada.
En la primera part l'equip va sortir molt concentrat i amb molta intenstat, el que feia que en el minut quatre Edu Soler fes el primer gol. La resta de la primera part el Sants mantenia l'intensitat i aixó va fer que un Tàrrega sorpres no crees perill.
A l'inici de la segona part, tots dos eren conscients de que tenien que guanyar per aconseguir els seus objectius. Tot va començar igual que la primera i els cinc minuts Cano va fer el segon en un contraatac. A partir d'aquest moment el Sants va jugar a controlar el partit i el Tàrrega va començar a trenar jugades. En el setanta-quatre quan mes dominat tenia el partit el Sants va arribar el gol del Tàrrega. Aixó va posar la por al cos dels santsencs, pero no de l'equip que va continuar jugant igual i sis minuts mes tard feia el 3 a 1, tambe Cano, i acabaria rematant el partit a falta de quatre minuts pel final amb un quart gol, i tercer de Cano.
Al final de la jornada, el Blanes era oficialment l'ultim equip en ocupar plaça de descens, i a falta d'un partit el Sants li porta cinc punts de ventatge. Així el Sants es va acomiadar de l'afició sabent que dispustarà la temporada vinent la renovada Primera Catalana.
Titulars
U.E. Sants: Carulla, Escabrós, Rangel, Manu, Vergés, Edu Soler, Marcos Gonzalez (Peque 87'), Fran (Gala 69'), Cano, Edu Allaume, Hamza (Fabregat 78').

U.E. Tàrrega: Chiné, Alberto, Genís, Juande, Palau, Vendrell, Raya, Rafa (Sergi 85'), Castellana (Joel 66'), Cortés (Pacheco 85'), Pijoan.
Col.legiats
Xavier Rubio Punsatí. Rafael Zarco Murillo, Iván Artacho Cebrián.

T.G.: Manu, Fran. Palau, Pijoan.
T.V.:..
Incidencies

Min. 4: 1-0 Gol de Edu Soler.
Min. 50: 2-0 Gol de Cano.
Min. 66: Entra Joel per Castellana.
Min. 69: Entra Gala per Fran.
Min. 74: 2-1 Gol de Pijoan.
Min. 78: Entra Fabregat per Hamza.
Min. 80: 3-1 Gol de Cano.
Min. 86: 4-1 Gol de Cano.
Min. 85: Entra Sergi per Rafa i Pacheco per Cortés.
Min. 87: Entra Peque per Marcos Gonzalez.

UESants Fan

Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades per membres del col·lectiu, col·laboradores o amigues. Cada autor/a es responsabilitza de les seves obres. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv