FlashMob contra els acomiadaments de Telefónica 25-05-2011 (Cas)FlashMob contra els acomiadaments de Telefónica 25-05-2011 (Cas) - SantsTV
 Reportatges 
Publica a Diaspora Web
03:14
FlashMob contra els acomiadaments de Telefónica 25-05-2011 (Cas)


TELEFÓNICA, empresa del GRUP MOVISTAR, que presideix César Alierta està concretant un pla per acomiadar 8.500 persones de la seva plantilla espanyola.

Tot i el rècord de beneficis amb 10.000.000.000€, part dels diners d'aquests acomiadaments seran pagats amb DINER PÚBLIC.

Per denunciar aquesta situació, els/les treballador*s hem realitzat el segon FlashMob a Plaça Catalunya juntament amb els/les Indignats/des.

Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades per membres del col·lectiu, col·laboradores o amigues. Cada autor/a es responsabilitza de les seves obres. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv