[Gramenet] Indignats i indignades ocupen Cubics[Gramenet] Indignats i indignades ocupen Cubics - SantsTV
 Notícies 
Publica a Diaspora Web
26:00
[Gramenet] Indignats i indignades ocupen Cubics


El divendres 3 de juny al vespre, un centenar llarg de persones van entrar al centre comercial de Cubics, però no per veure-hi cap pel•licula, sinó per protestar contra l'especulació immobiliària, la corrupció i unes quantes coses més, de les quals Cubics és un símbol.
L'assemblea d'indignades i indignats de Gramenet havia convocat per aquest divendres una cercavila que partia del Mercat del Singuerlín. A les 19.30 al costat del mercat es podia veure gent de totes les edats, els uns amb pancartes, els altres amb timbal, uns tercers amb cartells... Després de voltar per tot el barri cridant consignes contra l'especulació, les retallades i la corrupció, la comitiva va arribar al complex Cubics i, sense pensar-s'ho gens, va entrar fins al vestíbul del cinema, on davant la cara de sorpresa de treballadors i guàrdies de seguretat, van llegir un manifest que explicava el perquè de la protesta.

Llegit el manifest i entre crits i aplaudiments, les indignades van abandonar el centre comercial i van continuar en manifestació fins a la plaça de la Vila on van arribar a les nou de la nit per començar, com cada dia, a repicar cassoles en senyal d'indignació.

Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades per membres del col·lectiu, col·laboradores o amigues. Cada autor/a es responsabilitza de les seves obres. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv