Els treballadors d'Alstom en lluitaEls treballadors d'Alstom en lluita - SantsTV
 Notícies 
Publica a Diaspora Web
00:48
Els treballadors d'Alstom en lluita


Els treballadors d'Alstom Transports, de Santa Perpètua de Mogoda (Barcelona), ha començat una lluita contra el (ERO) que pretén acomiadar 390 empleats d'un total de 792. Es troben en vaga indefinida i han votat en assemblees per secció i generals, realitzar diverses mobilitzacions ratificades aquest dimarts per unanimitat per la plantilla, encara que no pararan la producció quan no hi hagi protestes.

Els treballadors d'Alstom van sortit ahir (28/06/2011) al carrer per protestar per les seves condicions laborals i el tancament de l'empresa, una magnífica marxa dels treballadors d'Alstom, on han mostrat una gran unió. Si tots estan junts podran vèncer. Els treballadors es van concentrar a les portes de les oficines d'Alstom a Barcelona, i després van acabar a la seu de la direcció general d'Indústria, on van topar amb un grup de policies, amb el resultat d'un treballador d'Alstom amb el cap obert per un cop de porra.

Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades per membres del col·lectiu, col·laboradores o amigues. Cada autor/a es responsabilitza de les seves obres. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv