Crude (Cas)Crude (Cas) - SantsTV
 Reportatges 
Publica a Diaspora Web
1:44:35
Crude (Cas)


"Crude" és la història d'una comunitat de 30.000 natius de la selva amazònica de l'Equador, que acusa la petroliera Chevron Texaco de crims contra l'explotació de les seves terres, la seva llibertat i les seves vides.

Chevron ha abocat aquests tòxics durant més de 30 anys, amb el consentiment dels governs i les administracions, contaminant la terra, l'aire i l'aigua de la regió amazònica equatoriana, en una àrea de 14.000 quilòmetres quadrats, ara anomenada "zona morta"

El documental ens mostra el drama d'una situació complicada i analitzada des de tots els punts de vista del conflicte: des dels legats dels indígenes, fins a la defensa dels demandats, el conflicte entre els interessos econòmics, els drets humans i els moviments ecologistes, la manipulació mediàtica, o el poder de les grans corporacions multinacionals.

Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades per membres del col·lectiu, col·laboradores o amigues. Cada autor/a es responsabilitza de les seves obres. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv