#OpRetallades Acció a l'oficina de Fitch Ratings. Convocatòria a la manifestació del #20j  #15M#OpRetallades Acció a l'oficina de Fitch Ratings. Convocatòria a la manifestació del #20j  #15M - SantsTV
 Notícies 
Publica a Diaspora Web
04:02
#OpRetallades Acció a l'oficina de Fitch Ratings. Convocatòria a la manifestació del #20j #15M


Els que ens governen no podran romandre eternament a l'ombra.

Demà 20 de Juliol la gran estafa d'aquesta crisi tornarà a creuar totes les linees vermelles de la política social. Demà al parlament un altre cop s'escenficarà la farsa democràtica que situant-se al centre de l'opinió pública pretèn copsar el debat de com afrontar la situació d'emergència que ells mateixos han generat.

Aquesta OpRetallades és una acció de senyalització als veritables governants de la nostra classe política: Els mercats, els bancs, els brokers i avui més que mai les agències de qualificació del deute. Les agències de qualificació de riscos (o Rating) són les primeres còmplices d'unes mesures socioeconómiques que destrueixen els serveis socials universals i públics sota la falsa excusa que aquesta és la sortida a la crisi. La seva qualificació determina directament la falsa relació entre deutor i acreditor, forçant les polítiques d'austeritat. El mercat d'aquestes agències està controlat en un 90% per 3 empreses d'EEUU entre les quals figura Fitch Ratings. Estem aquí per que els quedi ben clar, que ja poden anar qualificant el deute de l'estat com els dongui la gana, que nosaltres ho tenim ben clar: no el pagarem la seva crisi, haureu de retornar tot els diners que ens esteu robant.

Nosaltres no som responsables d'aquesta crisi, i no estem disposades a pagar-ne els seus costos, menys encara, quan aquells que l'han ocasionat són els principals beneficiaris d'aquestes retallades.

Desde l'esclat de la crisi grega, la Unió Europea s'ha convertit en un fantasma polític i la seva maquinaria neoliberal (amb la canciller alemanya, Angela Merkel, al capdavant) ha imposat el model a tota Europa: retallades sobre el pressupost de polítiques socials i congelació dels salaris.

Aquesta austeritat agrava la crisi ja que cronifica la precarietat en el dia a dia de milions de persones, encamina l'economia europea cap a la deflació i ens capfica en un cercle viciós de recessió i atur.

Nosaltres el poble ens aixequem contra tot aquest ordre de misèria i no deixarem que tanqueu hospitals i despatxeu a personal sanitari. Ells ens curen vosaltres, ens enganyeu!

El #15m AL poble s'aixecat! Mai res tornara a ser igual!

Demà tot i totes: Manifestació ATUREM LES RETALLADES. Juntes ho podem tot!!

Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades per membres del col·lectiu, col·laboradores o amigues. Cada autor/a es responsabilitza de les seves obres. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv