Ovidi Montllor - Concert a Barcelona, 1985Ovidi Montllor - Concert a Barcelona, 1985 - SantsTV
 Música 
Publica a Diaspora Web
38:08
Ovidi Montllor - Concert a Barcelona, 1985


El doble vessant de cantatn i actor va der d'Ovidi Montllor un dels artistes más complets de l'escena del país. El concert que s'inclou en aquest DVD va ser una de les primeres produccions musicals de Televisió de Catalunya, efectuada l'any 1985 pel programa Música Vista sota la realització de Joan Minguell. El Palau Macaya, seu del llavors Centre Cultural de la Caixa de Pensions, va ser l'espai escollit per realitzar aquest enregistrament exclusiu, on el cantautor d'Alcoi actua acompanyat de Toti Soler (guitarra), Conrad Setço (teclats), Jordi Clua (baix) i Salvador Font (bateria).

Durant els quaranta minuts de recital, els temes que s'interpreten són: "L'escola de Ribera", "Homenatge a Teresa", "Perquè vull", "Dos anònims", "Carnisseria", "Montserrat", "Història d'A", "M'aclame a tu" i "Autocrítica". Com a atractiu addicional al recital s'inclou el clip que il·lustra la cançó "Homenatge a Teresa", amb la participació de l'actriu Alicia Orozco i la representació en mímica per part del mateix Ovidi del tema "Autocrítica i crítica".

Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades per membres del col·lectiu, col·laboradores o amigues. Cada autor/a es responsabilitza de les seves obres. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv