La Lleialtat Santsenca - mans a l'obra!La Lleialtat Santsenca - mans a l'obra! - SantsTV
 Reportatges 
Publica a Diaspora Web
03:19
La Lleialtat Santsenca - mans a l'obra!


El 26 i 27 de juliol de 2011 arquitectes de LaCol i membres de la Plataforma La Lleialtat Santsenca van entrar a l'antic edifici cooperatiu per fer-ne un aixecament i comprovar-ne l'estat.

Les eleccions i el canvi de govern han aturat el projecte al Districte, però la Plataforma segueix treballant i necessita més gent per a seguir construint un espai autogestionat pels veïns i veïnes, dedicat a la cultura popular i a fomentar el cooperativisme al barri. T'hi sumes?

 El Temps 
Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades per membres del col·lectiu, col·laboradores o amigues. Cada autor/a es responsabilitza de les seves obres. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv