Promoció per la manifestació del 18 de setembre #18sPromoció per la manifestació del 18 de setembre #18s - SantsTV
 Anuncis 
Publica a Diaspora Web
01:45
Promoció per la manifestació del 18 de setembre #18s


La salut, protegida pels seveis sanitaris públics, és el punt de mira dels mercats especuladors, aquells que no tenen escrúpols i no els importa en absolut la salut, vida o mort de les persones i veuen en això una forta entrada d'ingressos.

Els polítics, absorbits per la seva ambició i cobdícia, són l'eina utilitzada per aquests canalles per legislar els països i anar convertint la sanitat en un negoci, reduint les seves prestacions amb el tint de retallades per anar aplanant el camí cap a la privatització i el pagament per aquests serveis, fins ara públics a Espanya.

Els ciutadans tenen l'obligació de defensar aquests serveis per garantir la seva atenció mèdica avui, demà i en el futur, on si no s'atura aquesta malèvola tendència, milions de persones que no podran pagar aquests serveis patiran malalties que no es podran guarir, hi haurà morts evitables i la salut es convertirà en un nou privilegi, accessible només per a uns quants.


Vídeo encarregat per la Comissió BCN 18S
Defen el que és públic

Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades per membres del col·lectiu, col·laboradores o amigues. Cada autor/a es responsabilitza de les seves obres. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv